08-12-2020, Windmolens en de bezwaren ertegen zijn veel in het nieuws. En dat is terecht. Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs voor de gevaren voor de gezondheid en het welzijn van mensen in de omgeving van windmolens. Ook instanties als het RIVM en de wereld gezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwen voor de gevaren. Wij hebben een uitgebreid artikel geschreven waarin wij onze bezwaren nog eens duidelijk opsommen. Daarin verwijzen ook we naar recente publicaties die steeds meer duidelijk maken welke risico's er verbonden zijn aan het plaatsen van deze apparaten dichtbij woonhuizen.

Klik hier voor het volledige artikel.